Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Uğur, İstanbul'da Finans ve Gayrimenkul Dünyasına Seslenecek

Başkan Uğur, İstanbul

PwC Türkiye ve ULI Türkiye, gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getiriyor.

PwC Türkiye ve ULI Türkiye, gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getiriyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul’da katılacağı toplantıda Türkiye’nin finans ve gayrimenkul dünyasına seslenecek.
PwC ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri içeren “Emerging Trends in Real Estate ® Europe” (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2015 yılı sonuçlarını değerlendirmek ve bu vesile ile sektördeki gelişmeleri tartışmak üzere PwC Türkiye ve ULI Türkiye bu yıl da gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getiriyor. Sektör tarafından merakla beklenen ve sektörde önemli bir buluşma noktası olan toplantıda rapor sunumunun yanı sıra ekonomideki ve sektördeki gelişmeler panellerle tartışılıp, sektör hep birlikte değerlendirilecek.
Büyükşehir Başkanı Uğur, onur konuğu
Bağımsız denetim ve finansal danışmanlık alanında 4 büyüklerden kabul edilen Pricewaterhousecoopers ile Urban Land Institute`un her yıl küresel ölçekte yayınladığı "Gayrimenkul Sektöründe Gelişen Trendler" başlıklı raporun Türkiye ayağı 2015 yılı sunumu bu sene Hilton Bomonti otelinde gerçekleşecek.
Açılış konuşmasını PWC Yönetici Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Başkanı Haluk Sur`un yapacağı, `Emerging Trends in Real Estate 2015` Türkiye Rapor Sunumu Toplantılarında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da onur konuğu olacak.
Finans ve Gayrimenkul dünyasının duayenlerine seslenecek olan Ahmet Edip Uğur, gelişen trendlerin yanında gelişen kentlere, Balıkesir`in geniş coğrafyası ile barındırdığı turizm, lojistik ve enerji yatırımlarına dikkat çekecek. İstanbul Hilton Bomonti Otel’deki toplantı 27 Şubat Cuma günü gerçekleşecek.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı